Fonfisk Hanstholm A/S fik tirsdag overrakt en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland

HANSTHOLM: De tre ejerledere bag ferskfiskvirksomheden Fonfisk Hanstholm A/S, Carsten Beith, Jørgen Beith og Michael Overgaard, har netop vundet Årets Temapris 2018 ved Årets Ejerleder i region Vestjylland.

De tre ejerledere vinder prisen for deres fokus på tillid, som er en væsentlig årsag til høj vækst i virksomheden.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra PwC, et revisionspartnerselskab, der sammen med Nykredit og Dansk Erhverv stod bag regionskåringen.

Henning Jager Neldeberg, partner i PwC i Herning, motiverede valget af årets temaprisvinder:

- Bag temaprisvinderen i region Vestjylland står tre dygtige ejerledere, som gennem en årrække har formået af drive en imponerende virksomhed med flotte økonomiske resultater i et stærkt konkurrencepræget og lovreguleret marked. De arbejder løbende med tillid og netop tillid fra såvel medarbejdere som kunder er den væsentligste årsag til virksomhedens vækst.

Louise Riisgaard, markedsdirektør i Dansk Erhverv:

- Der er tale om tre sympatiske og behagelige ejerledere, som har flair for godt købmandskab, og trekløverets værdier og ånd skinner igennem hele virksomheden.

Vinderen af Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland blev Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S, som blev etableret i 2009 og er en charterarrangør med fokus på den velkendte charterrejse med direkte flyvninger, danske rejseledere og personlig service.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...