Der er besøg af Limfjordsteatrets Fortællekreds, børnemusikant Peter Elmelund og forfatter Ane Riel

NYKØBING: Slutningen af januar byder på flere forskelligartede arrangerer på Morsø Folkebibliotek i Nykøbing, fortæller bibliotekar Anne Korsbo.

I anledning af ”Fortællingens dag”, stiftet af foreningen af Fortællere i Danmark (FIDA) til minde om folkemindesamleren Evald Tang Kristensen, får biblioteket lørdag formiddag 25. januar besøg af Limfjordsteatrets Fortællekreds. Målgruppen er både børn og voksne, når de erfarne fortællere underholdere, og der bydes også på en lille forfriskning ved dette arrangement, som foregår i udlånet.

Mandag 27. januar byder på to arrangementer med vidt forskellige målgrupper. Om formiddagen er der rytmik for tumlinger, rettet mod de et-tre-årige og deres voksne. Børnemusikant Peter Elmelund spiller kendte sange med fagter til. Og om aftenen får man besøg af forfatter Ane Riel som optakt til festivalen ”Ordkraft 2020” i Aalborg 16.-18. april. Ane Riel fortæller om sit forfatterskab,bl.a. ud fra årets festivaltema, som er identitet, og på den baggrund svarer hun også på spørgsmålet om, hvem hun selv er. Hendes seneste roman ”Bæst” udkom i efteråret, og i december havde biograferne premiere på filmatiseringen af hendes tidligere roman ”Harpiks” med Sofie Gråbøl i hovedrollen. Forfatteraftenen foregår i Støberisalen og koster 50 kr.

- Det er tre meget forskellige arrangementer. På Morsø Folkebibliotek er vi glade for at kunne tilbyde så bred en palet, og vi håber, der bliver taget godt imod det hele, siger bibliotekaren.

Se også bibliotekets hjemmeside: www.bibliotekmorsoe.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...