Det sker ikke så tit, at et firma har tre generationer ansat på samme tid, men sådan har det være for Thy-Mors Energi, som havde både søn, mor og mormor ansat.

Mormor - Ingrid Lundsteen - begyndte for 23 år siden som rengøringsassistent, indtil hun efter 10 år skiftede til kantinen, som hun har været leder af i en del år indtil hun i foråret i år går på pension.

Efterfølgeren er Lene Kristensen, som er hendes datter og som ansøgte op et rengøringsjob hos energiselskabet, fik det og nu overtager ledelsen af kantinen.

Yngste generation er hendes søn Chris Kristensen:

- Ja, min mor smed en ansøgning herind bag min ryg. Jeg ville gerne være elektrikerlærling. Thy-Mors Energi sendte ansøgningen videre til en samarbejdspartner, og nu er jeg i elektrikerlære hos El-kontakten i Bedsted, hvor jeg så skal være i praktik hos Thy-Mors Energi i et halvt år og kommer rundt i de forskellige afdelinger.

- Chris er i et praktikforløb hos Thy-Mors Energi, da vi ikke selv har lov til at uddanne elektrikere, fortæller HR-chef Diana Andersen.

Det er ikke hver dag, de snakker sammen på arbejdet, nogle gange hilser de bare på hinanden i kantinen.

- Vi er jo nødt til at være professionelle, så vi tager ikke private ting med på arbejde, så det kan da godt være lidt udfordrende at finde balancen, men jeg synes, det er gået fint, fortæller Lene Kristensen.

De tre generationer er generelt helt "elektriske" med deres arbejdsplads.

- Vi har stor frihed under ansvar. Det er virkelig dejligt, siger Ingrid Lundsteen og Lene Kristensen oplever, at der bliver taget godt hånd om alle medarbejdere og hun er glad for, at hun søgte arbejde hos energiselskabet:

- Jeg har ikke fortrudt et sekund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...