Friluftsrådet har uddelt 434.000 kroner i støtte til friluftsliv i Nordjylland. Tre af de ni støttede projekter er i Thy, som i alt modtager 115.000 kroner.

Røde Kors - Thisted modtager 20.000 kroner til at afholde en sommercamp for flygtninge og danskere med friluftsaktiviteter i Nationalpark Thy.

Thy Cablepark - Cold Hawaii Indland modtager 50.000 kroner til etablering af et rekreativt opholds- og aktivitetsområde ved Synopal Havn.

Foreningen KreativitetsHuset i Lildstrand modtager 45.000 kroner til projektet ”Tag naturen med ind i det kreative rum” - aktiviteter og læring om naturen gennem kreative workshops for børn, unge og familier.

Fælles for alle projekterne er, at de bliver skabt af lokale, frivillige ildsjæle, der brænder for at skabe nye muligheder for at opleve naturen.

- De frivillige kræfter ude omkring i landet har en helt særlig rolle i samfundet - og i friluftslivet. De er med til at binde lokalsamfundene tættere sammen og sætter nye ting i gang hele tiden. Vi synes, deres projekter er værd at støtte, så endnu flere danskere får mulighed for at bruge naturen og få nye, gode oplevelser ude i det fri, siger Jan Ejlsted, direktør for Friluftsrådet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...