Der var fyldt til sidste plads, da den 20. nytårskoncert blev afholdt søndag i Hanstholm

HANSTHOLM: Der var fyldt til sidste plads, da den 20. nytårskoncert blev afholdt søndag i Hanstholm.

På scenen stod atter det 62 mand store Orkester MidtVest under ledelse af dirigent Ole Fauerschou.

Med som gæstesolister i år var sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen, og ikke mindst entertaineren Søren Pilmark, der også bandt det to timer lange musikalske nytårsshow sammen på humoristisk vis.

500 havde købt billet og arrangørerne havde sagtens kunnet sælge 100 billetter mere.

- Vi kan simpelthen ikke være flere i hallen, siger koordinator for koncerten Peter Brunse, der glæder sig over den flotte opbakning til nytårskoncerterne i Hanstholm.

- Det er bare blevet en tradition og for nogle, en institution, at man skal til nytårskoncert i Hanstholm. Og det er dejligt at opleve at der kommer folk fra hele Thy og endnu længere, lyder det fra den tilfredse koordinator.

Programmet i år var en række highlights fra operetter, musicals og operaer, som West Side storys kendte sange: blandt andre ”I feel pretty” og opera-arien ”O mio Babbino Caro” af Puccini, sunget af Charlotte Hjørringgaard Larsen

Men der var naturligvis også valse af Johan Stauss som Kejservalsen, og Kanon-galoppen af H. C. Lumbye.

Der var en stribe kendte croonersange, som Søren Pilmark fremførte: Fly me to the moon, The lady is a tramp og They can´t take that away from me, - sidstnævnte i festlig duet med Charlotte Hjørringgaard Larsen.

Men også marcher, medleys og overraskelser som en fyrig udgave af Beatles udsat for 62 dygtige musikere og to dygtige sangere, da de gav den alt hvad den kunne trække i Lennon/Maccartneys ”Come together”.

Den alsidige og meget musikalske entertainer Søren Pilmark gav også et par tryllenumre til slut.

Med endnu en udsolgt nytårskoncert i Hanstholm, bliver der et lille overskud til de arrangerende foreninger: Hanstholm Borgerforening, Lions og Rotary, Thisted Musiksskole og Friskolen I Hanstholm.

Nytårskoncerten vender tilbage næste år i januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...