Storegade er blevet en gade med butik for kvinder, siger indehaver Bent Sørensen

THISTED: Tøjeksperten Thisted flytter snart til Vestergade i de tidligere Intersport-lokaler lige overfor kirken.

- Vi får en langt bedre beliggende, og vi sparer rigtig meget i husleje. Det er baggrunden for, at vi flytter, siger indehaver Bent Sørensen og fortsætter:

- Vi får godt nok lidt mindre plads. Vi går fra 380 til 300 kvadratmeter. Men det bliver stadig en stor butik. Til gengæld er beliggenheden meget bedre end den, vi har nu. På den nye beliggenhed vil vi få mange af de mænd, der går i Vestergade, forbi vores forretning. Det får vi ikke i dag nede i Storegade. Storegade har ændret sig til at være en gade med butikker, der først og fremmest henvender sig til kvinder. Det er helt ok. Men ikke for os. Derfor er det bedre at flytte længere op i gågaden til Vestergade, siger Bent Sørensen, der i disse dage kan holde fem-års-dag i Storegade.

Flytningen kommer til at ske i løbet af november, og Tøjeksperten satser på at åbne på den nye adresse torsdag før Black Friday - som er 27. november.

- Butikken vil i forbindelse med flytningen være lukket i to-tre dage. Men så kan kunderne også glæde sig til vores nye superflotte butik i Vestergade, som netop nu er ved at blive renoveret fra gulv til loft. Det bliver så lækkert, lyder det fra Bent Sørensen, som i øvrigt fortæller, at kunderne og dermed omsætningen helt er vendt tilbage til normalen, før coronaen slog ud i marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...