Jonas Stentoft, indehaver af Skilte Partner, overtager Skilteriet

THISTED: To skiltefirmaer i Thisted bliver fra 1. januar til ét, når Jonas Stentoft, indehaver af Skilte Partner, overtager Skilteriet.

Helle Mortensen, der har drevet Skilteriet i 21 år, bliver fra samme dato medarbejder hos Skilte Partner. Det er en løsning, Helle Mortensen har arbejdet for i noget tid, fortæller hun ifølge en pressemeddelelse.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er lidt oppe i årene, så det er dejligt, at min virksomhed nu er blevet overtaget af en ung mand som Jonas. Og at jeg som almindelig ansat får mulighed for at servicere både nye og gamle kunder, siger hun.

Jonas Stentoft skulle ikke tænke sig om mange gange, da forslaget om et opkøb kom på bordet:

- Jeg har rigtig meget at lave, og det er guld værd, både for mig og mine kunder, at få en kollega og en sparringspartner, der har så meget erfaring. Dygtige skilteteknikere hænger ikke på træerne, siger han.

Jonas Stentoft har i godt fem år drevet Skilte Partner fra en nedlagt landejendom på Kjelstrupvej, tæt på Aalborgvej-krydset lige uden for Thisted, og det bliver også den fremtidige adresse for firmaet. Han har i forvejen en enkelt medarbejder - en tidligere lærling - mens Helle Mortensen har været ene om at drive Skilteriet.

Flere komptetencer

Fusionen betyder flere kompetencer i værktøjskassen for begge parter. Helle Mortensen kommer med en ekspertise i serigrafi. Skilte Partner kan til gengæld lave print i stort format, noget som Skilteriet ikke har haft i egent hus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...