Onsdag 11. september hyldes fællesskabet med fællessang, når der er lagt op til sangforedrag ved Rasmus Skov Borring

SKYUM: Skyum Idrætsefterskole er ved ved to kulturmøder i den kommende tid.

Onsdag 11. september hyldes fællesskabet med fællessang, når der er lagt op til sangforedrag ved Rasmus Skov Borring.

Publikummet inviteres til at opleve glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra den danske højskoletradition, kombineret med fortælling om sangene.

Rasmus Skov Borring er vokset op med Højskolesangbogen, og han er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Rasmus Skov Borring har optrådt med sit sangforedrag på efterskoler, højskoler, i mange kulturinstitutioner og i foreningslivet i Danmark. Senest har han også optrådt i Den Danske Kirke i Paris og i Det Danske Kulturcenter i Los Angeles.

I 2015 landede Rasmus Skov Borrings sang ”Gi’ os lyset tilbage” fra 2009 på en tredjeplads på DR’s Top 50 over danskernes foretrukne sange.

Det andet kulturmøde holdes onsdag 30. oktober. her kommer Dennis Ritter og fortæller om Tour de France.

Dennis Rytter vil tage publikummet med bagom Touren og vil samtidig komme med mange Tour de France-anekdoter om sin tid som kommentator på TV2.

Helt sikkert en lækker aften på Skyum, så tag dine cykle kammerater under styret og kom med på denne oplevelse - det må være lyden af sommer.

Entréen er 100 kr. for Rasmus Skov Borring og 200 kr. for Dennis Ritter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...