Gyseren ”Drømmefangeren” blev valgt af youtuber Tænkehatten og ungdomsforlaget Tellerup

SJØRRING: To veninder i 3. klasse på Sjørring Skole brugte en dag i sommer på sammen at skrive en gyserhistorie til en konkurrence, der var udskrevet af youtuberen Tænkehatten og ungdomsforlaget Tellerup. Det var en god idé.

For torsdag 7. november fik de to elever Mathilde Ryltoft, Vorupør, og Haley Smed, Tvorup, overrakt nyheden om, at de havde vundet den landsdækkende ”Tellerup-konkurrencen 2019” med deres gyserhistorie ”Drømmefangeren”.

Med sejren i konkurrencen fulgte 3000 kr. til de to elever og et klassesæt af Michael Kamp-bøger til alle børn i klassen. Konkurrencen er skrevet i børnenes fritid. Men de to elevers historie er tidligere læst op i klassen. Derfor var det naturligt, at de forfattere blev overrasket midt i skoletiden.

Det var forældre til de to elever, der havde fået æren af at dukke op uanmeldt i klassen på Sjørring Skole.

Haleys mor, Karina Pedersen, fortæller, at de to legede sammen en dag i sommer og fandt konkurrencen på nettet. De besluttede at deltage og sammen skrev novellen - med Mathildes illustrationer til. Efter at de havde skrevet historien, lavede de en video, som var den måde, novellen skulle sendes ind på:

- De havde det megasjovt. De kendte begge forlaget Tellerup, fordi det udgiver ungdomsbøger med temaer som bl.a. fantasy, gys og sciencefiction, lyder det fra den stolte forælder.

De to elever er nu inviteret til Bogmessen i Bella Centret, hvor de skal læse deres novelle op. Man kan se videoen, de to forfattere indsendte - hvor de læser deres vindernovelle op.

Det er på youtube og man skal søge på: ”Drømmefangeren af Haley og Matilde.” Forlaget kan findes på hjemmesiden: www.tellerup.com

Læs vindernovellen her:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...