28-årige Thomasia Pedersen fra ældrecenter Fyrglimt er blevet udvalgt

HANSTHOLM: For andet år hylder hylder Pensam og FOA ”Velfærdens 100 unge talenter”.

Unge, under 35 år, der arbejder på velfærdsområder, og som hver dagligt gør en forskel for andre mennesker.

Fra Thy er 28-årige Thomasia Pedersen fra ældrecenter Fyrglimt, blevet udvalgt, efter den landsdækkende nominering, til det fine selskab af 100 unge talenter fra marken i den danske velfærd.

25. april skal hele gruppen afsted til Fællessalen på Christiansborg. Her vil de unge blive fejret med taler af blandt andet socialministeren og ordførere fra partierne.

Thomasia Pedersen er blevet udvalgt på baggrund af nomineringen fra Inger-Lise Petersen, leder af ældrecentrene: Fyrglimt (Hanstholm), Solhjem (Østerild) og Trye (Frøstrup).

I sin nominering for at Thomasia Pedersen skulle hædres, lød det: ”Thomasia er uddannet både pædagogisk assistent og social- og sundhedshjælper. Hun har et meget vindende væsen, der gør, at hun er vellidt af både beboere og kollegaer. Smilende og imødekommende, og hun indgyder tryghed hos dem hun er i kontakt med. Thomasia er stærk i relationsarbejde, har usædvanligt gode samarbejdsevner og er meget omhyggelig i sine opgaver, som bliver løst selvstændigt, trods hendes unge alder. Hun har hun et godt overblik og kan prioritere sine opgaver.

Thomasia Pedersen selv er stolt, omend hun ikke er den der søger opmærksomhed for at gøre sit arbejde”.

Men kollegaerne på Fyrglimt mener det er helt fortjent, at hun får den flotte hyldest som repræsentant for den dygtige velfærdsmedarbejder som en god rollemodel for de unge der er på vej ind i faget.

Alle 100 talenter får udover opmærksomhedsdagen i magtens centrum på Holmen i København - en præsentation med foto i et trykt magasin, der er klar til dagen.

De der kunne nomineres var: social & sundhedsassistenter og hjælpere, pædagog-medhjælpere og assistenter, beredskabsassistenter og portører.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...