Få boligsøgende på boligdeal.dk vil bosætte sig i Thisted og Morsø kommuner

THY: I 2017 ønskede færrest af de boligsøgende på boligportalen boligdeal.dk at bosætte sig i Thisted og Morsø kommuner. Det samme billede tegner sig for 2018 analysen, som netop er blevet udsendt.

De to nordvestjyske ligger igen helt i bund af samtlige kommuner i Danmark.

Analysen er foretaget af boligportalen på baggrund af de geografiske ønsker i mere end 350.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af boligsøgende danskere over en periode på et år.

Interessen for de forskellige kommuner gøres indbyrdes sammenlignelige ved at regulere for forskellene i kommunernes befolkningstal.

Hovedstadskommunerne Dragør, Vallensbæk, Glostrup og Rødovre, og ø-kommunen Samsø, ligger helt i top, som det sted de boligsøgende helst vil bosætte sig.

Analysen viser tydeligt, ifølge boligdeal.dk, at kun få danskere vil bo i Morsø, Thisted, Jammerbugt, Frederikshavn og Hjørring kommune.

Disse 5 kommuner skraber bunden med et indekstal på hhv. 0.87, 0.91, 1.13, 1.40 og 1.47, og er dermed de mindst populære kommuner i hele landet.

Lige så tydeligt er det, at er det tydeligt, at kommunerne i Storkøbenhavn er mest populære. Dragør, Vallensbæk, Glostrup og Rødovre topper indekset med indekstal på 24.43, 19.93, 18.13 og 16.64.

Samsø lå i 2017 i top. Den er i år rykket til andenpladsen.

Hele analysen kan ses på https://www.boligdeal.dk/media/569329/boligdeal-analyse-2018.pdf.

Her kan man også læse hvordan analysen er lavet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...