Fotografen har indfanget fredagens stemning

THISTED: Dyrskuepladsen i Thisted var tæt pakket fredag aften, da Thy Postens fotograf var forbi Thys største havefest. Sommersol og varme var afløst af en kølig aften under skyer.

Måske lidt for kølig, men det stoppede ikke de glade Thy rockere, der fyrede den af til Danmarks mest vulgære, hårdtpumpede, anarkistiske hip-hop band Suspekt - med Simon Jul som gæsteguitar iklædt en ”Hanstholm T-shirt”.

Eller som rockede til Midnight Blue med gruppens no-bullshit-electrick rock´n´roll.

I Sparekassen Thy telt stod publikum tættere end i en sildetønde, da bybarnet Cato råbte: hva…så Thisted - er i klar…..

Klar det var publikum da den skaldede gut fra Thisted badet i rødt lys dunkede sin danseeffektive umpti-umpti - fyldt med energi og db - lige ind i teltfesten.

I barerne fortsatte alko-turen og ørerne blev hvilet mellem de mange bands. Aperol-baren havde en roligt stund, da aftenkulden havde indsneget sig.

Så var det bedre i Drinx-teltet - hvor barfolket var på mix-overarbejde.

Aftenen sluttede med et gigantisk lys og lydbrag, da fredagens hovednavn på store scene: Nephew lukkede og slukkede førstedagen af Thy Rock 2019.

Festen fortsatte lørdag med Gnags, Wafande, Shaka Loveless, Rasmus Bjerg Jam, Vi elsker 90´erne, DAD, Reece, Italo Bros´, og til slut Rasmus Seebach.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...