Thy Mesterbyg fejrede overtagelsen af Thisted Tømrer og Snedkerforretning

HILLERSLEV: Med ét slag er Thy Mesterbyg vokset til næsten dobbelt størrelse, da Hillerslev-firmaet 1. oktober overtog Thisted Tømrer og Snedkerforretning.

Fredag blev det fejret med reception i Hillerslev Forsamlingshus.

Her var mange mødt frem for at ønske tømrerforretningen held og lykke og hilse på indehaver af Thy Mesterbyg Jan Smed og tidligere indehaver af Thisted Tømrer og Snedkerforretning Brian Pedersen.

Med overtagelsen af Thisted-firmaet vokser Thy Mesterbyg fra 10 til 17 medarbejdere, så det i dag har 14 svende (inkl. Jan Smed) og tre lærlinge ansat.

Med i overtagelsen er også bilparken og maskiner.

Omkring baggrunden for overtagelsen, så fortæller Jan Smed og Brian Andersen, at overtagelsen kom i stand på baggrunden at Brian Andersen ønskede at prøve at lave noget andet og ville sælge sit tømrerfirma. Samtidigt havde Jan Smed et ønske om at udvide sin tømrerforretningen for at imødekomme en voksende ordrebog.

- Det kom egentlig hurtigt i stand. Et par kaffemøder og en tur omkring revisoren, så var den sag klaret, fortæller Jan Smed, der kan fortæller om nok arbejde til den nu meget større arbejdstyrke.

- Vi har vores ordrebog fyldt - godt og vel. Det er tilbygninger, tagudskiftninger, udestuer og ombyggeri. Og så har vi gang i to projekter med vinduer og facadebeklædninger i større ejendomme i Aalborg sammen med Dansk Boligbyg - så der er nok at lave. Næsten for meget, lyder det fra Jan Smed, der dog er helt klar til at servicere de mange nye kunder, som tidligere benyttede Thisted Tømrer og Snedkerforretning.

For Brian Pedersen er den nye dagligdag allerede begyndt. Han er startet som værkstedsmand i firmaet Rekom, der har værksted i Thisted.

Rekom er Nordens største nattelivskoncern med over 100 barer og diskoteker.

15 tømrere er i arbejde som bygger og renoverer barer og diskoteker.

Værkstedet ligger i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...