Thy Gokart & Event er det nye navn

NORS: De to brødre Jens Skaarup Bertelsen og Anders Diget Sørensen har overtaget Thy Gokart Udlejning efter Tommy Holm Jensen, der sidste år meddelte, at centeret var sat til salg.

I den forbindelse skifter virksomheden navn til Thy Gokart & Event.

- Vi har været ude at køre på banen flere gange og synes, at det var ærgerligt, hvis centeret skulle lukke. Samtidig har vi i flere år drømt om at gå den selvstændige vej, så det var den oplagte mulighed at drive centeret videre. Her er masser af potentiale for videreudvikling, så det er en spændende udfordring, vi står overfor, siger Jens Skaarup Bertelsen.

I løbet af 2019 har de to nye ejere planer om at udvide banen med omkring 50 meter, og samtidig skal alt udstyr optimeres for at give kørerne en endnu bedre oplevelse.

- Centeret skal moderniseres, hvilket blandt andet betyder, at vi vil investere i ny software, så kørerne fx kan se deres omgangstider på telefonen. Derudover vil der være livetransmission, så kørere og gæster kan følge med i stillingen og kørselsomgange via skærme i centeret, siger Anders Diget Sørensen.

Derudover har de to brødre planer om at investere i nye gokarts, så børn fra syv år også kan køre på banen, der ligger i den eneste opvarmede gokarthal i Danmark. I dag skal børn være fyldt 13 år for at kunne køre på banen i Nors. Ydermere er det ambitionen at investere i en topersoners gokart, så blinde og personer med handicap også kan få fornøjelse af gokartbanen.

- Vi vil gerne tilbyde gokart for alle, og derfor vil vi meget gerne i dialog med ungdomsskoler, bosteder og andre institutioner, som er i daglig kontakt med børn og unge. En del af vores koncept vil være pakkeløsninger og skræddersyede tilbud, siger Jens Skaarup Bertelsen.

Drømmen er, at gokartcenteret inden for det næste år kan holde åbent alle ugens dage.

- Vores mål er, at thyboerne skal have mulighed for at køre gokart hver dag hele ugen. Det er ambitiøst, men vi vil gøre vores til at skabe de rigtige rammer, siger Jens Skaarup Bertelsen.

Thy Gokart & Event holder åbningsreception lørdag 31. august. Der vil være pølsevogn og fadølsanlæg samt mulighed for at køre syv minutters gokart for 100 kroner, hvilket er halv pris.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...