Adskillige medaljer til dansere fra Thy og Mors

THY-MORS: Lørdag var ni dansere fra Danseskolen Thy-Mors igen ud at vise dansetrinene frem på dansegulvet, da der i weekenden var DM i standarddans i Forum i Horsens.

Forventningerne til topplaceringer, efter stærke resultater ved Jysk-Fynske Mesterskaber, blev indfriet - trods danserne fra Thy og Mors var oppe mod et stærkt felt på 200 af landets bedste dansere.

Det blev til et Dansk Mesterskab til Jens og Anne Grethe Buchhave i klassen voksne 2 rekruttering. Men helt imponerende tog Thy-Mors danserne også sølvet ved Klaus og Lone Kappel og bronzemedaljerne gik til Claus Dahl og Lene Frydendal.

I de øvrige klasser var der også masser af podiepladser og medaljer til de lokale dansere.

- For alle par dansede op til deres allerbedste og gik videre til finalen, fortæller dansetræner Maria Lauridsen.

- Parrene dansede op til deres allerbedste og det gav finalepladser til alle blandt de 6 bedste i hver deres kategori. Alt i alt en rigtig god og oplevelsesrig dansedag i Horsens for alle danserne fra Danseskolen Thy-Mors.

Resultaterne: I minibørn rækken dansede Hjalte Bunch Ekelund og Celina Lauridsen sig på podiet og fik sølvmedaljer med hjem.

I børn 1 debutant blev det til bronzemedaljer til Tina Bakke og Frederikke Dahlgaard Larsen, og til en flot 5. plads til Emma Høgh Pedersen og Clara Iversen.

I børn 2 debutant blev det til en flot 4. plads til Zenia Lütken og Maria Luxhøj Hvass.

I bedste danske række under 10 år dansede William Lauridsen og Freja Frostholm ind på en flot 4. plads i et meget stærkt og tæt felt.

Kristian Lauridsen og Ida Pedersen, som også danser med blandt de stærkeste par i Danmark i aldersgruppen fra 12-14 år blev med en 4. plads placeret som det bedste jyske par - kun overgået af 3 sjællandske par.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...