Flotte placeringer til Thisted Svømmeklubs kunstsvømmere ved årgangsmesterskaberne

JYLLINGE/THISTED: Det blev til flotte placeringer til Thisted Svømmeklubs kunstsvømmere ved De Danske Årgangsmesterskaber i Jyllinge i Nordsjælland.

Thisted Svømmeklub deltog med 11 svømmere, som næsten alle tog hjem til Thy med medaljer om halsen.

I den mindste årgang 12 år og yngre deltog i alt 25 piger, hvor af Thisted var repræsenteret med 8 piger.

Efter de obligatoriske øvelser lå Thisteds piger fint i den øverste halvdel af gruppen.

I solokonkurrencen stillede Emmy Søgaard og Freya Tavs Andersen op for Thisted mod tre andre piger og tog henholdsvis guld og sølvmedalje.

I duetkonkurrencen var Thisteds duet med Emmy Søgaard og Matilde Grøn var klart gruppens bedste og tog førstepladsen. Det blev også til tredjeplads Thisteds Emma Rasmussen og Ingrid Borregaard Thulstrup, som er en ny duet.

Thisteds yngste piger – Laura Rasmussen og Freja Søgaard – gjorde det godt, dog uden at få medaljer.

I 12 år og yngre gruppens holdkonkurrence stillede Thisted op med alle syv piger - Emmy Søgaard, Freya Tavs Andersen, Matilde Grøn, Emma Rasmussen, Ingrid Borregaard Thulstrup, Laura Rasmussen og Freya Søgaard.

De syv Thy-piger var synkrone og fremførte et flotprogram, som fortjent gav dem førstepladsen.

I årgangen 13-15 år stillede Laura Thorup, Amalie Graversen og Marie Graversen fra Thisted op imod 25 andre svømmere.

Til sidst skulle 10 dygtige solister dyste imod hinanden, og det blev til en flot sølvmedalje til Laura Thorup fra Thisted. Bronzemedaljen gik til Amalie Graversen - også fra Thisted.

Amalie Graversen stillede sammen med søsteren Marie Graversen op i duetkonkurrencen. Desværre endte søskendeparret udenfor medaljeplaceringerne.

Laura Thorup fik udover solomedaljen også bronzenålen og sølvnålen som opnås ved gode resultater i de obligatoriske figurer.

Thisted svømmeklub blev nr. 3 i konkurrencen om at blive Årets kunstsvømningsklub. Konkurrencen udregnes efter hvor mange points/sejre den enkelte klub har fået til DM og Årgangs/Juniormesterskaberne i 2018.

Kunstsvømning holder juleopvisning 19. december.

Næste stævne er Vestdanske mesterskaber 2. februar i Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...