Masser af aktiviteter ti Black Friday

THISTED: Fredag er Black Friday. Men i Thisted by venter der de handlende mere end gode tilbud at lune sig på.

For når man er på tilbudsjagt, vil man blive også mødt af en flammende Ildfestival, der skal være med til at skabe hyggelige rammer for en indkøbsoplevelse i verdensklasse.

Thisted Handelsstands Forening THI har hyret Cirkus Roma, der bogstaveligt kan sætte fut i begivenhederne når de frygtløst jonglerer med ild i aftenmørket.

- Cirkus Aroma kommer og laver et ildshow, hvor ild er en vigtig del af deres optræden. Der bliver ikke være end tre shows eftermiddagen og aftenen igennem. Herudover bliver der selvfølgeligt mulighed for at bage snobrød og pandekager over åben ild på Lille Torv, fortæller Michael Vendelbo.

- Vi opsætter bålfade midt byen, som vil brænde hen på eftermiddagen igennem og sprede hygge, som man kender det fra andre dele af verden. Der er noget med efterår og det køligere vejr og ild. Det skaber en helt speciel atmosfære, siger Handelschef Michael Vendelbo.

Herudover bliver der en række spændene aktiviteter for børnene: Nordjyllands Beredskab giver igen chancen for at komme til vejrs deres 32 meter højt stigevogn, ligesom brandfolkene vil demonstrere brandslukning på Store Torv, fortæller Michael Vendelbo.

Underholdningen slutter med, at man tænder ”Thisted Bys hjerte - handelens hjerte - vores hjerte”.

Butikkerne har åbent 09.30-22.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...