Akea Automation fra Thisted er blevet udvalgt som en af de 1000 mest succesfulde

THISTED: Firmaet Akea Automation er blandt 350.000 virksomheder i Danmark blevet udvalgt som en af de 1000 mest succesfulde.

Spar Nord og revisionsfirmaet BDO havde inden da analyseret regnskabshistorikken hos 350.000 danske virksomheder og endte med en liste over de 1000 virksomheder, som blev udpeget til at være blandt de mest succesfyldte i Danmark.

Blandt dem firmaet Akea Automation i Thisted, som i en længere årrække har specialiseret sig i at fremstille specialmaskiner til automatiseret bearbejdning af forskellige metalemner og som eksporterer cirka 75 procent af produkterne til hele verden.

- Vi er utrolig stolte og beærede over, at vi har fået denne plads. Især for vore 35 medarbejdere er det en glæde, at det også bemærkes og anerkendes af eksperter fra Spar Nord og BDO siger direktør i firmaet, Jan Kloster Pedersen, der fortsætter:

- Vi har naturligvis kunnet mærke i dagligdagen, at vi de sidste år har truffet nogle rigtige beslutninger omkring udvikling af firmaet.

I opgørelsen over firmaerne er der blevet lagt vægt på kontinuerlig vækst i resultat før skat for de seneste fem år, sundhed i seneste regnskabsår gennem soliditetsgrad i procent, kontinuerlig vækst i egenkapital med konsolidering, der tillader investering og forrentning af egenkapital ved evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Omkring 20 virksomheder fra Thy, Mors og Salling er blandt de 1000 bedste og i oktober afsløres den regionale vinder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...