Konkurrencen har en samlet værdi på 4330 kroner

THISTED: 2018 har været et forrygende år for Thisted:posten.dk.

Interessen for siden og antallet af læsere er bare vokset.

Thisted:posten.dk er nu den mest læste nyhedsside for lokale nyheder fra Thy. Den har over 8000 følgere på dens Facebook-side.

Hvis du liker den side, så får du nyhederne først og kan deltage i flere konkurrencer stort set hver uge, som afvikles i samarbejde med Thys butikker.

Det hele fejrer vi nu med en stor nytårskonkurrence, hvor en heldig vinder - et par, kan vinde en alletiders nytårsaften, med alt hvad der hører til.

Fra Din Tøjmand og Jeans House, Thisted kan du vinde et superflot Selected nytårsjakkesæt med lækkert fransk Carreman stof på reverset og ved lommerne. Syet i slim-fit facon. Bukser og jakke har en værdi på 1600 kroner.

Til kvinden er der en tur i Royal fashion hos Rikke Jeppesen, hvor der er en gylden pailletbluse fra Uche, en sort Object nederdel med lidt glimmer vævet, og en matchende taske fra Object. Samlet værdi på 1100 kroner.

Eksklusiv mad hører til nytårsaften.

Her stiller Føtex to af sine nytårsmenuer på højkant: med velkomst-snack, forret med hummersuppe, hovedret med Ludvig mørbrads medaljon, dessert og tilhørende Amarone-Valpolicella - værdi 640 kroner.

Til natmad kan man invitere vennerne på 10 stk. højtbelagt luksussmørrebrød fra Slagteren på Møllevej - værdi 350 kroner.

Ved nytårsfejringen stiller SuperBrugsen med en hjemmelavet kransekage til 10 personer og to flasker Asti - mousserende vin værdi 400 kroner

Til slut skal der naturligvis noget godt og sikker krudt til at fejre ankomsten af 2019: batterier og fontæner fra XL-Byg på Thistedvej til en værdi af 250 kroner.

Konkurrencen har en samlet værdi på 4330 kroner.

Det hele kan vindes af en af vore læsere. Du finder konkurrencen på konkurrencen på Thisted Postens Facebook - det er her du deltager.

Konkurrencen, starter i dag fredag, løber hen over julen og til nytårsweekenden.

Vinderen bliver direkte kontaktet.

Held og lykke til vore læsere, og tak til butikkerne som deltager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...