Kristian Amby fra Nors bliver den første, der præsenteres på Thisted Postens Facebook-side

THISTED: Thisted Posten vil gerne præsentere lokale fotografer på thistedposten.dk.

Flotte billeder er populære.

Der er mange fritidsfotografer i Thy, som har imponeret med især flotte naturfotos fra nationalparken og naturen. En af dem er Kristian Amby fra Nors, som bliver den første fotograf, hvis billeder vil pryde på Thisted Postens Facebook side, med knapt 8500 følgere de næste par måneder.

Kristian Amby fik sit første kamera da han blev konfirmeret.

Da han fyldte 18 købte han et Pentax Spotmatic. Et ”rigtigt” kamera med udskiftelig optik. Senere er kameraerne løbende blevet udskiftet. De gamle står i dag i et lille museum hjemme i Nors, - sammen med over 100 mere, som fotografen har fået forærende gennem årene. Alle sammen film-kameraer.

- Jeg synes kameraer til film har noget mere sjæl, end de nye digitale, lyder det fra Kristian Amby, som har haft fotografi som sin helt store interesse.

- Alt kan jo fotograferes, lyder det og det har han gjort.

Kristian Amby har haft billeder på mange fotoudstillinger, som medlem af fotoklubber blandt andet.

Det er mest landskabsbilleder er i objektivet for Kristian Amby. Netop nu er han høj-aktuel med en fotobog fyldt med naturfotos fra Thy udgivet 6. april.

En bog udgivet med to andre af Thys mere etablerede fotografer: tidligere pressefotograf på Thisted Dagblad Klaus Madsen og fotograf i Hurup, Knud Jensen.

Andre fotografer er velkomne til at melde sig, hvis man har lyst til at få sine billeder vist frem på Thistedposten.dk

Mere om Kristian Amby på www.ambysbilleder.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...