Lokalsikringsprisen hedder nu "Danmarks Rygrad støtter"

THY-HANNÆS: Det er stadig meningen, at Thisted Forsikring vil give støttekroner til lokale mennesker eller projekter, som har været gjort 11 gang før med Lokalsikringsprisen.

Og selskabet er glade for at de har haft muligheden for at glæde andre med over to millioner kroner.

Nu er ledelsen så valgt, at støttekronerne fremover skal være en del af selskabets nye brandingunivers "Vi fra Danmarks Rygrad".

- Ideen til Lokalsikringsprisen kom af at vi er et lokalt forankret forsikringsselskab og at vi har et ønske - dengang og i dag - om at give tilbage ved at støtte initiativer, som er med at gøre lokalsamfundet til et godt sted at bo, fortæller administrerende direktør, Dennis René Petersen.

- I de fem år vi har uddelt Lokalsikringsprisen, er vi kommet vidt omkring. Vi har samlet uddelt to millioner kroner med en maxpræmie på 50.000 kroner per projekt. Så det er blevet til rigtig mange projekter som vi har støttet," uddyber Dennis René Petersen.

- Der er desværre rigtig mange ansøgninger som vi ikke kan imødekomme. Det er ærgerligt. Derfor vil vi målrette ansøgningsprocessen og gøre det mere gennemskueligt hvordan man kan få støtte. Det gør vi så ved at lægge støttearbejdet ind under Vi fra Danmarks Rygrad, som er den kampagne vi lancerede i efteråret. Vi er trætte af begrebet "udkant" og med kampagnen vil vi sætte fokus på alt det der er godt her hvor vi bor, forklarer marketingmanager Rasmus Ustrup.

Han siger, at udtrykket "Vi fra Danmarks Rygrad" har fået rigtig god respons og mange føler, at selskabet sætter ord på tanker de selv går med.

- Det giver os mod og lyst til at forsætte, siger Rasmus Ustrup.

- Så nu gør vi indsatsen for Danmarks Rygrad mere kontant, kan man sige. Et af de nye tiltag er at vi vil sætte fokus på forskellige temaer hvert år. I år har vi fokus på sammenhold. "Sammen kan vi sagtens" er en indstilling vi tit møder her i lokalsamfundene i Danmarks Rygrad, og det vil vi rigtig gerne støtte op om. For i fællesskaber med sammenhold står vi stærkt. Det ligger også meget tæt op af grundtanken for forsikring: Vi holder sammen for at hjælpe hinanden.

Han fortæller, at ansøgningsprocessen kommer til at se anderledes ud, men det kan eventuelle ansøgere læse mere om på selskabets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...