I næste uge har alle mulighed for at komme en tur i luften over Thy

THY-HANNÆS: Går du med en drøm om at flyve. Eller er du bare mere end almindelig interesseret i flyvning, så holder Thisted Flyveklub åbent hus og informationsdag 1. juli.

Her vil klubben vise alle sine fly frem, og der bliver masser af info om Thisted Flyveklub og om det at tage licens.

Både om licens til til de "almindelige fly" - såkaldt Privat Pilot License - eller til de populære Ultra Light fly.

- Vi ved at flyvning interesserer mange mennesker, men kun de færreste springer ud i det. Det vil vi gerne ændre på med vores arrangement. Vi vil vise klubbens faciliteter og introducere til fritidsflyvningens fascinerende verden, siger Per Sten Jørgensen fra Thisted Flyveklub, og fortsætter: flyvning er for folk i alle aldre - så det er aldrig for sent at komme i gang.

- Der bliver besigtigelse af alle klubbens fly, fra gyro-kopter, over flere "almindelige" flytyper til Thys hurtigste flyver - Per Horns nyindkøbte Shark Ultra Light fly.

- Vi tilbyder også prøveflyvninger - mod en mindre betaling til omkostninger. Vi tænder op i grillen, til en mindre servering og der bliver mulighed for prøveture hvis vejret tillader, lyder det fra Per Sten Jørgensen.

I forbindelse med infodagen/åbent hus udlodder Thisted Flyveklub, i samarbejde med Thisted:Posten fire gratis flyveture.

To vindere til en tur i Thys hurtigste flyver, Per Horns Shark, og to ture i andre fly.

Info-dag og åbent hus i Thisted Flyklub er fra 11-15 den 1. juli i Thisted Lufthavn.

Konkurrence om ture op i Thys himmel bliver snarest offentliggjort på Thisted:Postens Facebookside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...