60 hold dystede i Nors

NORS: Efter en spændende og lige finalekamp, var det de blåstribede fra Thisted der kunne tage hjem med pokalen efter Thy Mesterskabet i indefodbold blev afholdt i Nors Hallen søndag.

- Det var en kamp der var en spændende turnering blandt Thys bedste hold værdig, fortæller stævneleder Preben Gravesen til Thisted:Posten og fortsætter:

- Thisted mødte i finalen Hanstholm og kampen var så lige at, vi måtte ud i først scorede mål efter 5-5, da fløjten lød efter ordinær tid. Hanstholm fik lige akkurat udlignet i kampens sidste sekund.

I ekstratiden var det Thisted der først fandt maskerne og derned vandt den traditionelle jule-indefodbold-turnering i Nors Hallen.

Preben Gravesen kunne også glæde sig på vegne af Nors Boldklub, der har oplevet stor interesse for at være med i turneringen, der har strakt sig over tre dage.

- Vi har haft 60 hold med. Det er fire flere end sidste år. Vi var i år 30 seniorhold og 30 ungdomshold. Det viser at der er interesse for at spille indefodbold, især op til jul, hvor mange er hjemme og fejre jul.

Der har også været mange at kigge på.

Turneringen blev søndag afsluttet med Thy-mesterskabet.

Preben Gravesen fortæller videre, at for holdene handler det ikke om store præmier, men om æren.

At lave et godt resultat i den traditionsrige turnering, der har været afholdt på store mål siden 1974, tæller mest.

Der var dog alligevel gode præmier i form af sportstøj til de vindende hold, sponseret af Intersport og Depot Thisted v/ Leo Schytte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...