Juleporten skal være indgangen til gågaden fra Håndværkertorv

THISTED: Der skrues i den grad op for julehyggen i Thisted de kommende uger.

Hele byen er juleklar fra mandag den 16. november, og byen får en helt ny juleport, der skal byde kunderne velkommen til Thisted By.

- Traditionelt har julen altid været flot i Thisted. Gæster fra nær og fjern har gennem årene rost byen for det flotte juletræ på Store Torv og ikke mindst de julepyntede butikker. Jul i Thisted By er sågar blevet sammenlignet med ”Jul i Gammelby” - julekalenderen fra TV. Det er den helt specielle stemning og de flotte butikker, der gør udslaget, fortæller handelschef Michael Vendelbo.

Han glæder sig over, at byens handlende lige nu er ved at finde kasserne med julepynt frem.

- Der er lagt op, at Thisted kommer til at emme af jul i en grad, vi aldrig har oplevet før. Og det fra nu af og helt frem til jul. Vores medlemmer bakker op og har købt masser af ny og flot udendørs julelys mv. hjem, fortæller Michael Vendelbo.

Juleport

Thistedby.dk har investeret i en kæmpestor ny juleudsmykning, der har fået navnet: Juleporten.

- Der er tale om en flot indgang til gågaden fra Håndværkertorv, hvor porten skal skabe sammenhæng mellem historien om Nationalpark Thy, skovens dyr og byens lys. Der er ingen tvivl om, at den vil bidrage til en helt fantastisk julestemning. Det er vores håb, at vi kan få råd til at købe flere af disse porte i fremtiden og få den placeret ved alle indgangen til Gågaden og måske også andre steder i byen, fortæller Michael Vendelbo.

Handelschefen fortæller, at godt nok er årets store juletændingsarrangement på Store Torv aflyst på grund af covid-19.

- Men julen er ingenlunde aflyst i Thisted eller resten af Thy. Vi lægger os i selen for at skabe den helt rigtige julestemning frem til den 24. december og det skal nok lykkes, hvis vi rykker sammen i bussen og hjælper hinanden. Og ikke mindst husker at handle med hjertet og købe julegaverne i de lokale butikker, siger Michael Vendelbo.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...