Biltema bygger nyt i Thisted

THISTED: Thy får snart et såkaldt gigant-varehus på 7500 kvadratmeter.

Biltema Danmark har besluttet at varehus nr. 14 i Danmark skal placeres i Thisted, og med sin størrelse bliver det et af de største Biltema-varehuse i landet.

Det bliver et varehus med et udvalg på mere end 19.000 varer, indenfor vil der være alt til MC, båd, fritid, kontor-multimedia, hjem, byggeri, bilpleje og værktøj.

- Thisted er det oplagte sted geografisk for os at bygge et stort varehus. Både fordi vi ønsker med den placering at dække området mellem Nordjylland og Midt-Vestjylland. Men også fordi vi tror på, at Thisted er et rigtigt ”bil-team-land”, siger direktør for Biltema-koncernen Jacob Borring Møller til Thisted Posten.

Han fortsætter:

- Vi tror også på, at vores store vareudbud under sloganet høj kvalitet - lav pris vil passe perfekt til området. For vi vil med kæmpevarehuset i Thisted gerne vise, at Bil-tema i dag har udviklet sig til at handle om et meget bredere sortiment end kun til bilen. Biltema-direktøren tror på succes i Thisted:

- Vi kan med vores nye placering betjene et rigtigt stort opland, og vi ved, at vores kunder gerne kører langt for at handle i vores varehuse. Vi har faktisk pænt mange kunder i vores varehus i Aalborg, der kommer fra Thisted og omegn, siger Jacob Borring Møller.

Lokalt vækker det glæde at så stor en virksomhed har valgt at bygge stort i Thy.

Niels Jørgen Pedersen, formand for Erhvervs-, Arbejdsmarkeds- og Kulturudvalget, er en glad mand:

- Det er glædeligt at vores erhvervsstrategi virker efter hensigten. Vores hurtige sagsbehandling og store grad af erhvervsvenlighed har været afgørende i forhold til Biltema, og det betyder rigtigt meget for os.

Spaden sættes snart i jorden som start på det nye Biltema ”gigangt-varehus”-byggeri.

Det forventes efter planen at åbne i første kvartal af 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...