Løbet er i år flyttet fra Thyhallen til området ved Thisted Sejlklub

THISTED: Det bliver på et helt nyt startsted og i andre rammer end sædvanlig, når årets Thisted Byløb 2018 skydes i gang. For løbet er i år flyttet fra Thyhallen til området ved Thisted Sejlklub.

Arrangør af Thisted Byløb, Flemming Søvndal fortæller, at det skyldes at han også er engageret i "Rigtige Mænd Løbet 2018" som også har start fra Sejlklubben. - Det er jo en fast tradition at Thisted Byløb afvikles første tirsdag i juni. Det er der ikke ændret ved. Men da der skulle afvikles to forskellige løb samtidigt, og som jeg begge var involveret i, var det naturligt at prøve at lægge de to løb samme sted. Dermed kommer de to arrangementer til at arbejde sammen, i stedet for mod hinanden.

- Derfor skydes byløbet i 2018 i gang fra arealet ved Thisted Sejlklub, på Sydhavnsvej 14, fortæller Flemming Søvndal.

Dermed er der naturligvis også nye ruter for løberne. En del af ruterne er dog på asfalt der normalt benyttes i byløbet.

Løberuterne er i år på 6, 10 og 15 km. Løbeturene er henlagt til Østbyen.

Den længste rute går ud mod Eshøj og en stor del dens distance sker i naturen ved fjorden. Den mellemste rute på 10 km. går ud omkring Rolighedsskolen. Mens der korte er på området langs fjorden ved rensningsanlægget.

Som noget nyt i år er der indført en Walk´n talk rute, hvor det ikke handler om tiden, men om at nyde turen og få snakket med kollegaer eller familien undervejs, siger Flemming Søvndal.

Både Thisted Byløb og Rigtige Mænd Løbet skydes i gang kl. 19.00.

Pladsen ved sejlklubben er i aktivitet allerede fra klokken 18. ?Her vil der være grillpølser, musik og festlig speak.

Der er åbent for tilmelding til Thisted Byløb fra klokken 18 indtil start.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...