Bandet giver giver gratis koncert mellem fiskekasserne

HANSTHOLM: De fire unge folk-pop-vestjyder, Allan, Christian, Christian og Anders, som udgør bandet The Grandfætters, har ikke det mindste imod at lugte lidt af fisk.

Derfor har bandet, med en familiær tilknytning til Tørfisk, besluttet at markere udgivelsen af andet album, ved at give en række gratiskoncerter i auktionshaller rundt om i danske fiskeribyer.

30. marts er det Hanstholms auktionshal der lægger vådt betongulv til Grandfætters.

Dagen før udgiver de deres andet album, med 12 dugfriske numre.

Samme dag tager bandet også hul på en releaseturné, hvor de for en stund hiver musikken ud af de traditionelle og velkendte spillestedsrammer og ind i en række danske fiskeauktionshaller.

Hvorfor? Fordi de gerne vil have, at det hele skal lugte lidt af Thyborøn.

- Det er lidt hjemligt for os, hvis det kan lugte lidt af fisk, griner bassist Allan Josephsen, der sammen med sine bandkammerater, som på kryds og tværs også er grandfætre af kød og blod, er opvokset i Thyborøn.

Byen hvor det blæser, selv når det er vindstille.

Byen, hvor lugten af fisk er central. Byen, hvor man bare lige tager hen til havet og lurer lidt for at få ro på igen. En by og en egn, der til stadighed inspirerer, når der skal skrives nye sange og laves ny musik i The Grandfætters.

Anders’ farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til den anden Christians morfars kone.

Sådan er historien.

Den korte: drengene har samme oldeforældre. Og derfor hedder de naturligvis The Grandfætters.

Grandfætters koncert i Hanstholms auktionshal er 30. marts.

Der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...