I weekenden var 32 seniorer på træningslejr forud for sæsonen

THISTED: Thisted FC bliver oftest forbundet med fodbold på et højt professionelt niveau, med førsteholdene hos mænd og kvinder.

Men storklubben i Thy er også flere hold, hvor det sociale spiller en stor rolle. Hvor Thisted FC ”drenge” og gamle skolekammerater fra handelsskolen fortsæt hænger sammen. Nu med fodbolden som omdrejningspunkt for sammenholdet.

I weekenden var 32 seniorer på træningslejr forud for sæsonen. Turen gik til Skjern og bestod af hård træning og fodboldkampe, men også af fest med kolde pils.

- Selv om de er dygtige fodboldspillere og spiller på både serie 1 og serie 3, så er det fællesskabet der virkelig betyder noget for gutterne som alle er ”Thisted FC-ere” fortæller Michael Bjørn, fra THisted FC seniorudvalg, der var med på turen til Skjern.

- De har alle kendt hinanden i mange år. De fleste kommer fra Thisted og har spillet ungdomsfodbold. Men nogle kommer også udefra i Thy og er med, fordi de har gået på handelsskolens idrætslinie og har fået et tæt venskab med klubben og spillerne.

- Vi har I TFC, uden at prale, en fantastisk herreseniorafdeling – hvor man træner seriøst, men så sandelig også forstår at det sociale og kammeratskabet er i højsædet. Vi har områdets bedste trænerteam. Og at det bare fungerer godt ses af at der 28-35 spillere til træning - hver gang.

Men uanset det, så er alle velkomne til at komme i TFC og spille seniorfodbold, lyder det fra Michael Bjørn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...