Der er afgang fra Thyhallen søndag formiddag 10. marts

THY: Lørdag 6. april afvikles 2019-udgaven af ”En Forårsdag i Thy”. Cykel- og løbebegivenheden der tiltrækker omkring 800 glade cykel- og løbemotionister til Thys veje.

Men vil man være i bare nogenlunde form til cykelturen som kan være optil 100 km., så træning er en rigtig god ide.

Igen i år arrangerer Thy Cykle Ring og ”En Forårsdag i Thy” derfor fællestræning for alle cykelmotionister de fire søndage op til den 6. april.

Søndag 10. marts er den første træningsdag med start fra Thyhallen.

- Det har vist sig at det er meget populært hos motionisterne, at prøve at træne med cykelrytterne fra Thy Cykle Ring, fortæller Nick Iversen, træner fra cykelklubben.

- Man kan jo træne på mange måder. Men det vigtigste er, at man træner rigtigt og på ens niveau. Begge dele indarbejder vi i de fire træningsdage, vi har planlagt. Den første træning bliver en forholdsvis rolig start. Vi mødes ved Thyhallen og så inddeler vi rytterne i tre - måske fire hold - efter niveau. Hvert hold har sin egen træner fra Thy Cykle Ring, som organiserer træningen, siger han.

-. VI håber at rigtigt mange tager imod tilbuddet om gratis træning. På den måde vi har tilrettelagt det, får alle noget ud af træningen, og folk skal nok få sved på panden, siger Nick Iversen fra TCR.

Første træning sker på en rute ved Hillerslev.

En rundstrækning med en god bakke.

Efter hver træning er der varm kakao og socialt samvær i Thisted FC’s cafeteria, sponseret af En Forårsdag i Thy.

Det er gratis af deltage.

Der er afgang fra Thyhallen søndag formiddag 10. marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...