Fredag var der linet op til tango i Thisted med Marina Teves og Rodrigo Videla

THISTED: Fredag var der linet op til tango i Thisted. Foreningen Thy Tango havde lavet et arrangement, hvor det argentinske band SEXTETO ANDIAMO spillede i Plantagehuset fra kl. 20.

Det er et orkester der spiller argentinsk tangomusik. Orkestret optræder mange steder i Buenos Aires, hvor de bor og er nu på europaturne’. En af de 7 i bandet er danske Stine Engen, der spiller bandoneon- (en speciel argentinsk harmonika). Stine Engen er oprindelig fra Nr. Sundby. Ellers er der klaver og violiner i orkestret. Thy Tango havde så inviteret de to argentinske tangodansere til Thisted - Marina Teves og Rodrigo Videla. Det var anden gang de gæstede Thisted med deres fantastisk smukke danse.

Allerede fredag eftermiddag gav de opvisning på Store Torv i Thisted.

Grethe Harbo fra Thy Tangos bestyrelse fortæller at Thy Tango laver disse arrangementer med argentinske dansere for at få undervisning af dansere fra Buenos Aires, som er tangoens center. Samtidig gør foreningen opmærksom på at der er mulighed for at danse tango i Thisted. Alle er velkomne i Hestestalden hvor der danses hver torsdag og de fleste søndage.

Thy Tango har en Facebook-side, hvor man ad den vej har mulighed for at komme i kontakt med foreningen.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...