Allan Olsen optrådte foran 350 publikummer

THISTED: De var der næsten alle: Aston Martin 66, Rimmerby Nordland, Bette Liverpool, Alaska og den frygtelige historie om Tårnspringer Thomsen fra Tårnby.

Og selv om publikum råbte efter sange som Min tid i Herning og Taberens søn, så fik publikum alligevel hvad de kom efter, da den selvsikre nordjyske troubadour var i Thisted Musikteater.

Et publikum på 350 havde købt billet til Olsen fra Frederikshavn. Det var næsten udsolgt.

Allan Olsen var helt solo, kun omgivet af fire guitarer, der på skift lagde baglyd til de kende sange. Sange som altid har et budskab og altid med humor, alvor, satire og melankoli.

Smuk fremført var den rørende sang om Allan Olsens far der som postbud i 46 år havde et job med ære - som han ofte sagde til unge Allan. Men han blev rationaliseret væk, fordi regnedrengene sagde, at han ikke var hurtig nok.

Den fine " Lille Gråspurv" hvor Olsen lagde guitaren og sang a Capella, og Op te´Alaska, hvor publikum sang med på omkvædet.

2 x 45 minutter blev det til sammen med Allan Olsen solo i sang og fortælling - hvor han flere gange takkede bifaldene med "I er så søje..." og hvor det lykkedes den rutinerede sanger, at få Øsløs flettet ind i fortællingerne.

Med 350 solgte billetter var lederen af Thisted Musikteater Chris Poulsen glad for aftenens vellykkede Allan Olsen koncert.

Men han er også glad for det der venter thyboerne. For der er flere gode koncertoplevelser på plads med med kendte navne i Thisted:

Billy Cross & Anne Dorte Michelsen på lørdag 3. november,

Magtens Korridorer 6. december,

Stine Bramsen og Dodo & The Dodos fredag og lørdag venter i weekenden 15.-16. februar.

Andre navne de næste måneder er også Folkeklubben, Love Shop, Rock Nalle med Michelle Birkballe med den store blues-stemme, Ruben Søltoft og Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen.

Hele programmet kan ses på thistedmusikteater.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...