Årets marked i Svankjær finder sted fra torsdag 5. juli til søndag 8. juli

SVANKJÆR: Ib Grønbech og Ko. er hovednavnet fredag aften til årets marked i Svankjær, der finder sted fra torsdag 5. juli til søndag 8. juli.

Svankjær og Omegns Beboerforening og Svankjær Boldklub har igen i år sammensat et bredt program der spænder fra banko og torsdagen til kokassebanko om søndagen.

Mange kræmmere har allerede meldt deres ankomst, men ifølge markedets ildsjæl, Karen-Lis Knudsen, der der fortsat enkelte ledige stadepladser til de hurtige. I fjor var der 84 kræmmere på markedspladsen. Helt så mange skal man dog ikke forvente i år, da stadepladserne er større end i fjor.

Salling Børnetivolis forlystelser danner ramme om markedet.

- Ved årets bankospil har vi 30 gevinster på mellem 30 og 3000 kroner. Sidste år var der 225 med til banko. Så i år har vi et større telt klar, og det er vigtigt at bemærke, at der er varme i teltet, hvis det bliver nødvendigt, siger Karen-Lis Knudsen.

Ib Grønbech og Ko.

Fredag aftenens underholdning er lagt i hænderne på vendelboen Ib Grønbech, der kommer med sit band Ko.

Karen-Lis Knudsen fortæller i den forbindelse, at der kører gratis busser fra såvel Thisted som Ydby med opsamlinger i forskellige byer undervejs. Hvor og hvornår busserne holder, kan man erfare i det detaljerede program, der snart kommer på gaden.

Entréen er 100 kroner pr. person.

Fredag aften slutter med bal, ledsaget af bandet Version 1.0.

Kæmpe loppemarked

Lørdagen starter med gratis kaffe og rundstykker i teltet. Herefter er der lagt op til et stort loppemarked i det lille telt, der bliver fyldt godt og grundigt op.

Foreningerne bag markedet har nemlig samlet en del lopper sammen, fortæller Karen-Lis Knudsen.

Uggi spiller op i teltet og der serveres dansk bøf. Over middag er der indvejning til havetraktortræk, der starter en time senere.

Lørdag aften er der madkurvefest med underholdning af MD-duo. har man ikke madpakke med, kan man bestille noget af den flæskesteg, der serveres for gæsterne. Prisen er 125 kroner, børn under 12 år betaler halv pris.

Kokassebanko

Også søndagen starter med gratis kaffe og rundstykker i teltet. Sidst på formiddagen er der børnekræmmermarked og ved middagstiden bydes der på to timers country-underholdning med Ole Lindskov. Samtidigt serveres der frokost i teltet.

Søndag eftermiddag bydes der også på kokassebanko. Derudover kan man være med til at gætte vægten på en gris.

Igen i år er der masser af parkeringspladser lige ved markedet. P-billetten koster 25 kroner, og der trække lod om gevinster på p-billetten.

Vindertallene bliver offentliggjort i dagspressen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...