Flere end 15 millioner har set Casper Steinfath klædt ud som en dinosaurus

KLITMØLLER: Flere end 15 millioner har set filmen, hvor verdensmesteren fra Klitmøller, Casper Steinfath, er klædt ud som en dinosaurus.

En video med en surferende T-Rex dinosaurus på vandet ud for Klitmøller storhitter lige nu i hele verden på de sociale medier.

Flere end 15 millioner har indtil nu set filmen, hvor en Stand Up Padler klædt ud som en T Rex-dinosaurus surfer afsted i høj fart på et såkaldt foil-bræt mellem andre surfere.

Filmen blev lagt på nettet i begyndelsen af september, og siden har sociale og fysiske medier verden over vist filmen.

Det er Casper Steinfath, og hans faste fotograf, Nicklas Kold Nagel fra Roskilde, der står bag det virale hit.

- Det startede bare som en sjov idé. Vi havde set, at andre havde lavet små film med en T-Rex, der gør skøre ting. Ingen havde foil-surfet med dragten på før, så det gjorde vi, fortæller Casper Steinfath.

Et foilbræt er et almindeligt surfbræt, hvorpå der hænger en omvendt T-formet vinge under brættet. Vingen gør, at brættet rejser sig fra vandet, når der kommer fart nok på, så kan man surfe i meget små bølger.

Filmen er en af de mest sete videoer på Red Bulls Instagram-side nogensinde, og medier som Daily Mail i England, ESPN i USA og verdens største nyhedsbureau, Reuters, har vist videoen. 1,3 millioner mennesker set den LADbible.

For Casper Steinfath var det lidt af en udfordring at surfe i et dino-kostume.

- Det er i sig selv hårdt at foile, og med en tætsiddende, oppustet dinosaurusdragt i et ikke åndbart materiale, blev det nærmest klaustrofobisk.

Men det var en del af legen, lyder det fra den fire-dobbelte verdensmester i Stand Up Padling

Videoen kan ses på: https://www.youtube.com/watch?v=hmmYPPjaSO8

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...