Officiel indvielse med reggae-musik - både recorded og live - samt grill og bar

VORUPØR: Lørdag 27. juli er der igen fest i Nr. Vorupør, når Surf & Work - Silicon VØ inviterer til Summerfæst i anledning af, at indretningen i den gamle skole nu er helt på plads:

- Vi glæder os vildt til at invitere naboer, gæster og venner indenfor - og udenfor - for at vise vores sted frem, siger Alexander S. Bengtsen fra Surf & Work.

Festen starter om eftermiddagen med åbent hus. Senere er grillen ved at være klar med forskellige retter, og så er der ellers musik i den gamle skolegård til ud på aftenen. Baren er åben fra start til slut, forlyder det.

Undervejs kan man prøve at spille professionelt kroket med den lokale kroketklub, ligesom man kan forsøge sig udi petanque og bordtennis, alt imens solrige Roots Reggae-toner leveres af Jamairuna DJ-set. Efter spisningen er der så live reggae med Aarhus Brock Syndicate med forsanger Ole Brockmann i spidsen. Han har mere end 35 års erfaring fra den danske musikscene og er, fortæller Alexander S. Bengtsen, garant for intens root feeling, stærkt inspireret af de store reggae-kunstnere Bob Marley, Burning Spear og Steel Pulse med vægt på den tunge bas, melodien og tekster med budskaber.

Ole Brockmann har som komponist og bandleder i Slo Down spillet et hav af koncerter og udgivet egen musik med titler som ”Soon Come” og ”Wired”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...