Nu skal medlemmerne af Molevejens Kunsthåndværk evaluere, og måske kommer de igen til Thisted eller måske ud i sommerlandet

THISTED: Midt i november åbnede Molevejens Kunsthåndværk en popup-butik i Vestergade - som et forsøg i Thisted. Nu er butikken - helt efter planen - lukket ned igen, og de 11 kunsthåndværkere kan se tilbage på en forrygende god måned i Thys hovedstad.

- Det er gået over al forventning, og vi har haft et rigtigt godt salg. Vi blev taget virkelig godt imod og har fået stor ros for vores initiativ, fortæller Helga Breum, der er keramiker og en af stifterne af Molevejens Kunsthåndværk.

- Vi lå jo rigtig godt lige dér i Vestergade, hvor folk gik forbi. Det betød mange nye ansigter, der kiggede ind af interesse, fortæller Helga Breum.

Nu skal gruppen på 11 kunsthåndværkere mødes i det nye år, bl.a. for at evaluere butikken i Thisted.

- Vi har jo stadig vores hovedforretning i Hanstholm. Men succesen fra Thisted kan da sagtens tænkes at betyde, at butikken dukker op igen. Måske i Thisted - men muligheden er jo også at prøve i sommerlandet, hvor der er mange turister, siger Helga Breum og fortsætter:

- Nu må vi se. Måske bliver vi flere i gruppen til den tid. I hvert fald er interessen for Molevejens Kunsthåndværk ikke blevet mindre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...