THISTED: De var der alle: de supermodige artister, der kunne gå på frygtelig skarp knust glas og som kunne balancere frygtløst en halv meter over jorden. Der var også ekvilibristiske artister med snurrende tallerkener på pinde, pumpede stærk-mænd med kilotunge vægtstænger og vilde akrobater i høje opstillinger.

I en uge havde børnene i "Kronens Mark" øvet på det traditionelle sommercirkus. Det tiltrak et "majet stuhrt publikum" af forældre, bedsteforældre og søskende.

Anført af sprechstallmeister Mette Sander, som engageret fortalte om 34 meget modige, fantastiske og seje børn, det ikke var bange for noget som helst - og endda gik gennem ild for at give publikum en cirkusoplevelse ud over det normale.

Efter en halv times cirkus med vilde udfoldelser i det varme vejr, foran et ivrigt klappende publikum, var der saftevand og kage til artisterne. De andre gæster kunne oven i få kaffe - der passende blev tilbudt i skyggen udenfor Krones Mark.

Krones Mark i Kronborg Plantage i Thisted er en børnehave for børn i alderen 3-6 år. Der går 34 børn og der er ledige pladser - til friske børn, der kan lide udeliv og oplevelser i naturen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...