VVS-showdag foregår hos Thisted VVS & Blikkenslagerforretning 30. marts på Karetmagervej 1

THISTED: Lørdag 30. marts slår Thisted VVS & Blikkenslagerforretning dørene op til en dag med bad, sanitet og energi i fokus.

Ved at besøge en stribe stande, i det store showroom, kan man få det nyeste at vide om indretningen af blandt andet bad og toilet.

- Vi vil gerne holde en inspirationsdag for dem skal til at bygge bad og toilet om, og for alle der bare vil høre lidt mere om de spændende nyheder der er på vej i 2019. For det er et område i boligen, hvor der virkelig sker en spændende udvikling hele tiden. Ikke mindst på badområdet, hvor en bruser ikke bare er en bruser mere, siger Gitte Visby fra Thisted VVS & Blikkenslagerforretning, og fortsætter:

- Også de såkaldte skylletoiletter er blevet populære. Hvor man lige får skyllet numsen efter toiletbesøget.

Men der bliver også spændende nyt om armaturer og baderumsmøblement.

Ud over de professionelle bad, sanitets- og energifolk, så kommer der også lokale udstillere. Blandt andet Thisted Frø, der vil præsentere noget af butikkens udvalg af spiritus - naturligvis med smagsprøver. Matas vil komme med bud på flot forårs make-up og Toyota vil vise biler.

- Der bliver masser at se og ikke mindst smage på. Der bliver masser af gode tilbud og udover dagen er der konkurrencer med gode præmier til de deltagende, fortæller Gitte Visby, der også har lidt godt til ganen til de besøgende.

Der er en goodie-bag til de første besøgende.

VVS-showdag foregår hos Thisted VVS & Blikkenslagerforretning 30. marts på Karetmagervej 1.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...