Initiativgruppen bag et nyt boligprojekt syd for Hanstholms stadion kalder til infomøde 4. marts

HANSTHOLM: Initiativgruppen bag et nyt boligprojekt, på en 21.741 kvadratmeter stor grund på marken syd for Hanstholms stadion, forventer mange interesserede, når der indkaldes til infomøde den 4. marts.

Her vil alle kunne høre nyt om senior-boligprojektet centralt beliggende i Hanstholm, med kort afstand til shopping, bus, haller, kirke og ikke mindst med rekreativ beliggenhed ved skov og natur ud til nationalparken.

- Der kom 80, da de første planer blev præsenteret i efteråret. Siden er projektet blevet mere kendt og omtalt, og vi forventer da at der kommer mange til mødet, siger Poul Hundahl, fra initiativgruppen.

Det bliver Boligselskabet Viborg Amt der skal stå for opførelsen af de 26 almennyttige seniorboliger, der er det endelige mål. Men vi starter ud med et delprojekt på 12 boliger, som der skal være tilsagn om fra lejere, fortæller Poul Hundahl.

Boligerne bliver på størrelserne: 112, 103 og 95 kvadratmeter. Det bliver til en rimelig husleje, beliggenheden taget i betragtning.

Med i projektet er en 124 kvadratmeter stort fælleshus, som får en central rolle i beboernes daglige liv.

- Vi vil gerne at dem der flytter ind - vil et fællesskab med andre. Vi ønsker jo at fortsætte med at leve det gode liv. Men vi bliver jo ældre og derfor vil fællesskabet blive vigtigt, siger Eli Hundahl.

Det er planen at fælleshuset også skal udlejes til festlige lejligheder.

- Vi synes alle, og det er også det vi hører, at der mangles attraktive boligtilbud for holmboer fra 55 år plus. Vi er jo mange der gerne vil blive i boende i Hanstholm. Men vores huse bliver for store. Og med alderen rækker kræfterne ikke altid til at holde et stort hus og have. Derfor skal vi finde en anden god og overskuelig bolig at flytte ind i, lyder det fra Else Westermann.

En repræsentant fra Boligselskabet Viborg Amt vil på mødet, der afholdes på Hanstholm Skoles bibliotek, lave et oplæg om projektet. Her vil alle kunne stille spørgsmål. Der vil også blive fremlagt en tegningsliste, som man kan skrive sig på - uden binding. Også hvis man først er interesseret i bolig om 2-5 fem år.

Hvis der er tilsagn nok, så går projektet i gang. Der skal blandt andet laves lokalplan for grunden, som er kommunal.

Hvis alt går efter planen, så kan de første 12 boliger stå klar til indflytning i sommeren 2022.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...