TGI Fitnesscenter på Tigervej 1 har sundhedscafé og naturligvis badefaciliteter

THISTED: Thisted Gymnastik og Idrætskultur (TGI) har længe ønsket selv at tilbyde medlemmerne eget motionscenter med maskiner og vægte.

For en måned siden blev det virkelighed, da TGI åbnede motionscenter i Sundhedshuset på Tigervej 1 i Thisted.

Nu stiger antallet af fitnessmedlemmer, der vil gå i ”Byens nye Fitnesscenter” hos TGI.

- Vi fik en rigtig god aftale med ejeren Ulrik Malle om at etablere os i Sundhedshuset, hvor nyrenoverede lokaler, blandt andet et fyldt med motionsgrej, er stillet til rådighed for os. Det har allerede givet 25 nye medlemmer, og vigtigst: vi kan nu holde økonomien hjemme i den del af vore fitnessaktiviter. For tidligere skulle vi leje os ind hos en anden udbyder, og det var en underskudsforretning for os, siger formand for TGI, Kenneth Kristensen.

Leder af det nye TGI Fitnesscenter på Tigervej 1 er Mette Brix Kvols.

Hun fortæller, at TGI Fitness-centret er et tilbud til alle - med streg under alle. Også virksomheder finder vej til motionscentret.

- Vi har allerede fem større virksomheder der benytter os, siger hun.

- Vi tilbyder et motionscenter hvor det sociale vægtes højt. Hvor der også er tid til en god snak. Men hvor der også tilbydes træning af høj kvalitet med veluddannede instruktører, fortæller Mette Brix Kvols, der udover almindelig adgang til motionscenterets maskiner, også tilbyder personlig træningsrådgivning, holdtræning, fysioterapi og massage. Og man kan få lagt et personligt træningsprogram.

- Der er brug for et hyggeligt fitness-sted i Thisted. Jeg har oplevet et vakuum siden Thy Fitness lukkede, fortæller Mette Brix Kvols.

Hun var leder af fitnessstedet i Jernbanegade.

- Derfor er det dejligt, at mange af dem jeg havde som medlemmer den gang - er fulgt med til TGI Fitness.

Mette Brix Kvols er uddannet fysioterapeut, massør og personlig træner, og har taget en stribe uddannelser indenfor fitness siden 2000.

TGI Fitness på Tigervej 1 har sundhedscafe og naturligvis badefaciliteter.

Man kan tilmelde sig på : www.tgifitness.nu.

Medlemsskabet er fleksibelt, så man kan benytte sig af flere motionstilbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...