Onsdag 26. februar kan alle høre mere om det at komme på hospice

HANSTHOLM: Onsdag 26. februar kan alle høre mere om det at komme på hospice få og måske få svar på nogle af de spørgsmål man har.

Her kommer lederen af Hospice Vendsyssel, Birgitte Nielsen, til Hanstholm, og fortæller om det tilbud der er til borgere i ”livets sidste fase”.

Arrangør af foredraget er Vågekonerne i Hanstholm, og leder af vågetjenesten Betty Andersen fortæller om stor interesse for hospiceaftenen.

- Det er noget vi alle tænker meget på: at man skal have det godt i den sidste tid, og at der skal være folk omkring en. Det er noget vi ønsker for alle. Vågekonerne er et tilbud og Hospice er et andet. Og vi ved, at mange ikke ved så meget om hvordan og hvor man kommer på hospice, om det koster noget, og om hvordan med familien - når man kommer på hospice. Må de komme så meget de vil og kan man komme der i en aflastningsperiode? ?Det er nogen af de spørgsmål som vi støder på, fortæller Betty Andersen, der sammen med de øvrige vågekoner har besøgt to hospicer: i Skive og i Hvide Sande.

- Vi besluttede derfor, at vi ville lave en sådan aften, hvor man kan lytte til Birgitte Nielsen og fortælling om hendes arbejde som leder af Hospice Vendsyssel.

Man kan stille alle de spørgsmål man måtte have undervejs, fortæller Betty Andersen.

Vågekonerne fra Thisted og Morsø er inviteret.

Det samme er det palliative team fra Thisted Sygehus med flere.

- Der er stadig pladser og folk er meget velkomne, fortæller Betty Andersen, der gerne vil have en tilkendegivelse om tilmelding, så man kan have boller nok. For der er kaffe og boller med i arrangementet, som det koster 40 kroner at deltage i.

Man tilmelder sig til Betty på 40274551 eller hos Meta på 61349731.

Arrangementet: Livet i den sidste fase på Hospice Vendsyssel er onsdag 26. februar kl. 19.00 i Hanstholm Kirkecenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...