Vivi Lynge har nok at se til

THISTED: Der er stjerneskud på menuen.

Og så er der alt det andet, man kan bestille på fiskerestauranten ud til Plantagevej.

For det er nemlig først og fremmest den danske fiske- og skaldyrsspecialiteter, der langes over disken hos Det Gamle Røgeri i Thisted. Intet kommer på siden af den.

Det er det som kunderne vil have, og som de vil køre langt for at sætte tænder i.

Vivi Lynge Hald overtog restaurant og fiskebutikken på Nørre Torv for otte måneder siden og salgskurven for butik og restaurant, og ud af huset, er bare gået op ad siden.

- Det er gået over al forventning. Meget bedre end jeg havde forventet. Men dygtige medarbejdere og mange arbejdstimer hver dag er en forudsætning, fortæller Vivi Lynge.

Det Gamle Røgeri i Thisted var en tidligere en afdeling af røgeriet af samme navn i Hanstholm.

Men Vivi Lynge har sat sit eget præg på butikken og restauranten i Thisted - selv om de to stadig har et tæt samarbejde.

- Vi er bare nødt til at udvikle os med nye retter på menuen og nye varer i køledisken. Derfor har vi fået tapas og og gammeldags torskefad ind som en menu-mulighed. Vi har også gjort ekstra ud af at gøre vores restaurant ud mod gaden mere hyggelig, fortæller Vivi Lynge.

Mad ud af huset er også en forretning der bare bliver vokser.

Kagemand med masser af røget fisk er superpopulær. Fiskeanretninger og husets tapasbord går der meget af på bestilling fra virksomheder og til private fester.

Faktisk har Vivi Lynge og hendes personale så mange bestillinger ud af huset, at der nu søges en ny medarbejder.

Med den nye medarbejder, håber Vivi Lynge at der kan blive så meget luft, at hun kan få en fridag eller måske en uges ferie. Siden hun overtog Det Gamle Røgeri i Thisted er det kun blevet til en fridag.

Det Gamle Røgeri i Thisted har åbent hver dag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...