Garnbutikken slog dørene op på adressen Vesterhavsgade 57

VORUPØR: Endnu en ny butik er åbnet i Vorupør.

Lørdag slog specialbutikken i garn og hækling "Stangmasken" dørene op på adressen Vesterhavsgade 57. Et mekka for nørkle-interesserede i garn og hækling.

Bag butikken står Malene Vestergaard, som er tilflytter til Vorupør, hvor hun har tilbragt mange somre i sommerhus. Hun har strikket og hæklet hele livet. Og trods hun, ved siden af, er både vognmand og databehandler i eget firma, så er masker på pinde hendes store hobby. En hobby og interesse hun haft helt fra da hun var lille fra sin mor, der havde strikkebutik i Hjortshøj på Djursland.

- Det har altid været mit ønske at starte butik selv - nu gør jeg det. Nu hvor det passer med familien, siger Malene Vestergaard der har tre børn på seks 15 og 19 år.

Strikkebutikkerne skyder op flere steder i disse år.

Det er der en god grund til, siger Malene Vestergaard:

- Det er virkelig blevet trendy og populært at strikke, og nu også at hækle. Mange unge har opdaget hæklingen. Det at fremstille noget selv ved håndværk, er blevet in igen. Flere unge laver hæklede babyting, blandt andet sut-kæder og dyr. Men også tøj og pynt til hjemmet.

Malene Vestergaard ønsker at Stangmasken skal blive et sted hvor man finder det garn man står og skal bruge. Garn til at strikke og hækle med, et bredt udvalg i flere kvaliteter og priser.

Netop nu har Stangmasken garn fra gulv til loft, omkring 30 forskellige slags i hver 15-20 farver. Også i økologisk kvalitet.

Stangmasken har åbent mandag-fredag fra 10-17.30 og lørdag 10-14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...