Parterne har netop indgået en samarbejdsaftale fra næste sæson og fire år frem

THY-MORS: Mors-Thy Håndbold, Sportigan Mors-Thy (Nykøbing Mors, Hurup & Thisted) samt Hummel har netop indgået en samarbejdsaftale fra næste sæson og fire år frem.

Derved afløser Sportigan den hidtidige samarbejdspartner Sportmaster.

- Jeg er glad for, at vi med aftalen har fundet en samarbejdspartner med butikker i Hurup, Thisted og Nykøbing, siger Mors-Thy Håndbolds salgschef Hans Peter Jarl Madsen.

Også ejerne af de to Sportigan-butikker, Johnny Andersen, Hurup og Thisted, og Claus Sørensen, Nykøbing, er glade for aftalen.

- Aftalen med Mors-Thy Håndbold er helt naturlig for os med de planer og ambitioner vi har i de tre lokale Sportigan butikker. Vi er 100 pct. lokalejet, vi støtter lokalt og vores primære arbejdsradius er lokalt, så det er jo helt naturligt at samarbejde med områdets mest profilere klub Mors-Thy Håndbold, siger Johnny Andersen.

Med den nye aftale skal Sportigan-butikkerne være bindeled mellem klubbens fans, sponsorer, erhvervsklubbens medlemmer, samarbejdsklubber, Hummel og selvfølgelig Mors-Thy Håndbold.

- Der kommer nye tiltag fra den kommende sæson som fanartikler med salg i butikkerne, på webshop og på udvalgte datoer laver vi fanshop til hjemmekampe i både Sparekassen Thy Arena / Mors og i Thyhallen. Der vil blive arrangeret events for Mors-Thy Håndbolds samarbejdsklubber, sponsorer og erhvervsklubbens medlemmer i samarbejde mellem Hummel og de tre Sportigan butikker, siger Johnny Andersen.

Netop fanartikler er meget populære hos Mors-Thy Håndbold.

- Vi er jo områdets svar på FC Barcelona. Der er ikke mange andre klubber, der kan trække 300 fans med til deres udekampe. Og det er ikke uden grund, at vores hjemmekampe omtales som Bette Balkan, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...