8. september holder Nybolig en stor sommerhus bolig-dag i Kulhuset i Krik

KRIK: Det er gode tider for dem, der tænker på at indfri drømmen om et sommerhus.

Renten er lav, skattefordelen på lejeindtægterne er blevet bedre og udbuddet af huse til fornuftige priser i Thy er stadig stort.

Især i Sydthy er der gode muligheder for fordelagtige sommerhuskøb i smuk natur.

Derfor sættes er der fokus på sommerhusdrømmen, når der lørdag 8. september indkaldes til et stort sommerhus bolig-dag i Kulhuset i Krik.

Et åbent arrangement for alle.

For dem der går og tumler med drømmen om at købe sommerhus, for dem der allerede har sommerhus, sælgere af sommerhus, og for alle andre der har lyst til en hyggelig dag med morgenrundstykker, messe og workshop.

Blandt bliver der gode råd til at gøre huset smukkere fra indretningskonsulent Anita Wodstrup Madsen, der har rødder i Thy.

Bag sommerhus bolig-dagen står Nybolig sammen med blandt andre Sparekassen Thy, Nationalpark Thy, boligstil.dk, Thy Whisky, Thisted Bryghus og Botjek.

- Vi vil egentlig sætte fokus på hele Sydthy som sommerhusområde. Men især Agger - Krik området er, med sin natur, hav, fjord og sø, og sommerboliger til rigtig fornuftig priser, særlig interessant. Prisniveauet i Agger-Krik er bare lavere end resten af Thy, og her får man rigtigt meget for pengene.

- Vi tror på at Agger kan gå hen og blive det næste område i Thy der udvikler sig, som Klitmøller og Vorupør. Området er lidt glemt - det vil vi gerne lave lidt om på, siger Niels Kjelstrup fra Nybolig, der kommer med en stribe fagfolk, som kan give gode råd.

Til sommerhus arrangementet i Kulhuset i Krik, som starter 10 og slutter 15 er der gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...