Pengene er øremørket til lokale initiativer i Klitmøller-området

KLITMØLLER: Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor i Klitmøller vil donere 50.000 kr. til projekter, der kommer lokalområdet til gavn. Enhver forening kan ansøge, og de tre bedste forslag belønnes med et kontantbeløb til realisering af de gode idéer.

Feriehusudlejningsfirmaet Sol og Strand gerne styrke området med en økonomisk håndsrækning til tre lokale initiativer, projekter eller arrangementer, der skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i. Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

Konkret vil der være 50.000 kr. til deling blandt tre lokale projekter med mening:

- Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger bureauchef Bente Krabbe Toftdal fra Sol og Strand i Klitmøller.

- Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning og et ekstra boost. Det er grundene til, at vi har søsat dette initiativ, siger hun.

Pengene kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter el.lign.

Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, festivaler, markeder mv.

I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte. Det gør man via Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside www.sologstrand.dk/haandsraekning, hvor man også kan læse mere om vilkårene for at deltage. Der er allerede nu åbnet for ansøgninger.

Det er målet, at uddelingen skal gentages årligt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...