LandboThy gør klar til skuet i Thisted 8. juni

THISTED: Årets dyrskue på Dyrskuepladsen i Thisted bliver lørdag den 8. juni og forarbejdet er godt i i gang. 2019 dyrskuet bliver et traditionelt skue, hvor land og by mødes, og hvor pladsen vil emme af liv, dyr, aktiviteter og stande.

Selve underholdningsprogrammet er fortsat under planlægning, men allerede nu er det sikkert, at der vil være bl.a. voltigering ved Sjørring Rideklub, Landbrugs Femkamp med sjove konkurrencer og underholdning for hele familien dagen lang. Men dyrskue er naturligvis også for børnene.

Fredagen før skuet vil Dyrskuepladsen i Thisted blive indtaget af mere end 2000 glade børn, der mødes til ”Landbrug i Børnehøjde” arrangeret af LandboThy.

Til børnedagen er 60 frivillige i gang, for at give en førstehånds fortælling om landbruget.

- Vi er derfor også rigtig glade for, at der igen i år, er stor tilslutning til Landbruget i Børnehøjde. Vi får mange positive kommentarer når vi taler med skolerne rundt omkring i vores område. Sidste år var der 1800 børn og 200 lærere fra indskolingen i Thy, på Mors og Thyholm tilmeldt, fortæller koordinator for skuet Susanne Thomsen og fortsætter: dertil kommer et stort antal børnehaver og dagplejere, som også benytter sig af muligheden for at få brændt en masse krudt af på en hyggelig dag.

Dyrskuets formand Kim Jørgensen, Thyholm, glæder sig over den store interesse for landbruget fra skoler og kommuner.

- Det er vigtigt for os at oplyse om landbruget og dets betydning for lokalsamfundet, og derfor prioriterer LandboThy aktiviteterne fredag højt, lyder det fra formanden.

Dyrskuepladsen, tæt på centrum af Thisted, bliver således fuldt udnyttet, og Kim Jørgensen håber på, at flot dyrskuevejr igen kan give mange besøgende som i 2018, hvor 7.000 besøgende var forbi Dyrskuepladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...