Fredag 31. maj er der både by night og Smag på Thy i Thisted

THISTED: Da Smag på Thy blev afviklet på Store Torv i Thisted sidste år, havde ingen i deres vildeste fantasi drømt om, at så mange gæster fandt vej til de 23 stande med lokale fødevarer, for at opleve smagen af Thy.

I år bliver den populære smagsfestival med endnu mere af det gode fra Thy, når 30 lokale fødevareproducenter igen giver alle mulighed for at opleve smagen af Thy.

I år sker det fredag den 31. maj på Store Torv i Thisted til sommer by night i hele Thisted by.

- Opbakningen har været utrolig stor blandt fødevareproducenterne, og der er ingen tvivl om, at der er lagt op til store oplevelser for hele familien. Både Thys store brands har meldt deres ankomst, men også en voksende underskov af mindre fødevareproducenter. Det er virkeligt imponerende, siger handelschef Michael Vendelbo.

Blandt andre deltager Thya, Moseriet, Premier Is, Thylandia, Thy Whiskey/Gyrup, Thy Gårdbutik, Ismejeriet Thy, Thisted Bryghus, Vilsund Blue, Tican, Naturlig, Go´Mad (Spar), Hannæs Mobilkøkken, Zana, Joma m.fl. i Smag på Thy.

Den store interesse for at vise det bedste af Thy frem, bakkes også op af de handlende i Thisted.

De holder åbent helt frem til kl. 22 til By Night og Smag på Thy.

Smag på Thy arrangeres af Thy Detail Forum - Et samarbejde mellem Thisted Handels- og Industriforening, Hurup Handelsstandforening og Hanstholm Centerforening under sloganet ”Vi Elsker Thy”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...