Limfjordsegnens Litteratur Samvirke holder sin litteraturdag i Glyngøre søndag 15. september

GLYNGØRE: Søndag 15. september inviterer Limfjordsegnens Litteratur Samvirke til litteraturdag i JAMO-Huset i Glyngøre, hvor forfatter Jens Smærup Sørensen, Nykøbing, fortæller om sin seneste roman ”Jens”.

Romanen er ifølge en pressemeddelelse en fortælling om afviklingen af det traditionelle bondesamfund, ungdomsoprøret og tidsånden.

Forfatteren giver med afsæt i romanen sin personlige beskrivelse af udviklingen i vort samfund. Han fortæller om sin opvækst på en gård i Staun ved Nibe, om at være mønsterbryder ved at vælge litteraturstudiet og tager kritisk stilling til samfundsudviklingen i det hele taget. Han fortæller både om landbrugets kulturhistorie og giver sit blik på den kulturelle udvikling i Danmark.

Jens Smærup Sørensen - født i 1946 - har siden debuten 1971 udgivet mange romaner, børnebøger, skuespil, radiospil, essays og noveller. Han har modtaget er lang række priser for sit forfatterskab, og er tildelt Statens Kunstfonds livslange ydelse. Desuden har han siddet i Statens Kunstfonds litterære udvalg.

Limfjordens Litteratur Samvirkes bestyrelse oplyser, at alle interesserede er velkommen til at deltaget i mødet, hvortil der betales en entré for deltagelsen, da der serveres kaffe eller te med tilhørende kage under mødet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...