Sparekassen Thy nedlægger kassefunktionen i Frøstrup, Hundborg, Koldby og Hvidbjerg

THY: Sparekassen Thy har besluttet at nedlægge kassefunktionen i afdelingerne i Frøstrup, Hundborg, Koldby og Hvidbjerg.

Derudover vil kassefunktionen i filialerne i Ulfborg, Holstebro, Aulum, Struer, Hurup og Hanstholm i fremtiden kun have deltidsåbent.

- Kassefunktionen i disse afdelinger er tilgængelige i tidsrummet fra kl. 13 til den almindelige lukketid. Det bliver således alene en fuldtidsåben kassefunktion på hovedkontoret i Thisted. Ændringerne træder i kraft 6. juli, fortæller direktør Ole Beith.

Ændringen skyldes, at antallet af kassetransaktioner gennem flere år har været faldende

Samtidig udfører de nyeste pengeautomater nu flere funktioner med mulighed for indbetaling af kontanter og udbetaling af Euro.

Derudover har Corona-krisen vist, at kunder, der tidligere har været meget kontantorienteret, nu er blevet meget mere fortrolige med betalingskortene og de mange gode selvbetjeningsmuligheder.

- Eksempelvis melder MobilePay om stor vækst i antallet af brugere over 60 år i corona-perioden, siger Ole Beith.

Sparekassen Thys afdelinger i Viborg, Herning, Thisted Erhverv og Nykøbing Mors fortsætter som hidtil uden kassefunktion.

- At vi ændrer kassefunktionen påvirker ikke tilgængeligheden til afdelingerne. Dørene er åbne, og vi afholder rådgivningsmøder nærmest døgnet rundt. Derudover vil det være muligt at afhente forudbestilte byttepenge og et udvalg af de allermest gængse valutaer. Bestillingerne kommer til at foregå via NetBanken, siger Ole Beith.

Han har fuld forståelse for, at ændringen af kasserne kan være lidt ærgerlig for nogen af vores kunder.

- Derfor vil også vi have fuld fokus på at hjælpe de kunder, vi oftest ser i kasserne. Vi ønsker at gøre dem trygge og fortrolige med brugen af mobiltelefon og betalingskort som betalingsmidler og adgang til kontanter via vores pengeautomater, siger Ole Beith.

De medarbejdere, der frigives ved ændring i kasserne, skal fremover hjælpe Sparekassen Thys rådgivere.

Ændringen af kassefunktionen har været planlagt et stykke tid, og man har fået gode erfaringer med at have en deltidsåben kasse i Aulum og en helt kasseløs afdeling i Viborg.

- Derudover har Corona-krisen givet os mulighed for at se, hvordan kunderne klarede sig i gennem med en stærk begrænset adgang til vores kassefunktioner. Generelt oplever vi, at kunderne klarer sig rigtig fint, og vi er helt sikre på, at vi med indsatsen frem mod ikrafttrædelsen af ændringen får de sidste kunder godt i gang med betalingskort, hæveautomater og andre gode selvbetjeningsløsninger, siger Ole Beith.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...