Tre personer besøger idrætsefterskolen

SKYUM: Skyum Idrætsefterskole inviterer til Kulturmøder med tre kendte navne. Det er skolens mål at give elever, forældre og Thy/Mors muligheden for at opleve arrangementer, hvor man bliver rørt, får inspiration og helt sikkert underholdt.

Torsdag 25. oktober 2018 er det Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise, som holder foredrag på Skyum. Han er kendt fra flere programmer på TV, og i 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, Vesters Verden, på TV2 FRI, og er kendt fra i hus til halsen.

Han fortæller om det gode landsbyliv, og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor. Og om hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet.

Søren er selv gammel Skyum elev.

Onsdag 12. december er det DR´s Anders Agger der besøger Skyum med sit foredrag - SØMANDEN, HELMIG & HEAVY AGGER - et lavpraktisk medie-foredrag, hvor publikum må stille spørgsmål, når de opstår.

Anders Agger vil fortælle, hvordan han helt lavpraktisk gør, når han producerer til DR1 og DR2.Og vil føre tilhørerne ind i kulissen til de seneste seer-succeser som Indefra og sommerprogrammerne med Anne Hjernøe. Anders Agger vil fortælle om tvivlen og de mange etiske overvejelser, når man går helt tæt på.

Torsdag 28. marts stand-up komikeren Christian Fuhlendorff.

Han holder foredrag over emnet: Hvorfor er vi mennesker her?

- Det ved jeg ikke, men jeg kan fortælle, HVORDAN vi er kommet her og det kan måske hjælpe dig med selv at finde svaret på -hvorfor vi er her? Tilbage fra før vi var jægere og samlere, før der var dinosaurer, - liv. Eller jorden eller planeter generelt, eller stjerner, eller grundstoffer, før der var tid, eller tyngdekraft... tilbage til den gang det hele bare var en prik. En lille bitte prik. Der starter vi og det startede med et stort bang. The Big Bang - men faktisk var det meget småt... og lydløst... tag Jer ikke af navnet. Tag med på en rejse på 13.8 milliarder år på bare 45 minutter og find ud af, hvordan vi egentlig er her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...